Columbus & Cordier

Nooit gedacht mijn werk te plaatsen op een vloer van het Stedelijk Museum. Dat het de vloer is van voor de verbouwing en dat die vloer nu op een zolderetage in Den Haag ligt maakt het er niet minder om. Het idee was in eerste instantie om er een eenvoudige kast te plaatsen. Toch was de situatie iets complexer en de verleiding te groot om te kiezen voor een wat luxere uitstraling dan het originele plan was. Het werden drie gekoppelde kasten waarvan op de middelste gezeten kan worden. Hier vandaan kun je mijlenver kijken over een woeste zee zoals alleen Thierry de Cordier ze kan tekenen. 

Opdrachtgever - Particulier
Concept & Ontwerp - Atelier Gsbrt
Uitvoering - Atelier Gsbrt
Materialen - Multiplex, linoleum & textiel.
Afmetingen - 4800 x 740 x 380mm
Oplevering - April 2018